logo

Jacobskerk

 

Zonnebrinkkerk

Op zaterdag 25 februari om 12.00 uur in de Jacobskerk is iedereen van harte welkom om aanwezig te zijn bij de opening van de verbeeldingsroute ‘Langs de Kruisweg’. Aanmelden hiervoor is niet nodig.

Wim Ruessink, Anne-Mieke Tijselink, een ad hoc opgericht mannenschola, de kunstenaars en organisatoren nemen u mee in de achtergronden en het proces van kunst scheppen van en voor deze hedendaagse kruisweg.

Als afsluiting zal de route ‘Langs de Kruisweg’ worden gelopen met iedereen die aanwezig en daartoe in staat is. Vanuit de Jacobskerk, wordt de weg vervolgd naar De Sellekamp, het baarhuisje aan de Singelweg, Pioniersplek Klimop, Doopsgezind Kerkje om de laatste staties te bewonderen in de Jacobskerk.

U laten verwonderen, de staties bewonderen van ‘Langs de Kruisweg’ kan op de volgende zaterdagen van 13.00 - 16.00 uur; 25 februari, 4, 11, 18 en 25 maart en 8 april. Ook op zondag 2 april bestaat deze mogelijkheid.

In de Jacobskerk, startlocatie van de wandeling, is een flyer met uitleg over de staties en route gratis verkrijgbaar. Een vrije gift wordt gewaardeerd, hiervoor is een bus aanwezig.

Wij wensen iedereen waardevolle ontmoetingen en inspiratie.

Freerk Hovinga, Kristie Legters, Barbara Poot en Dienke Nijboer