Menu:

Taakgroep Jeugd en Jongvolwassenen

Voorzitter:
Susan te Paske
Adamskampweg 1
7115 AN Winterswijk-Brinkheurne
Tel. 0543 - 562 709
Email Taakgroep Jeugd en Jongvolwassenen

Secretaris:
Jacqueline van der Vinne
Scheldestraat 19
7103 EH Winterswijk
Tel. 0543 - 530 538
Email secretaris

Inmiddels is besloten dat met ingang van 01-01-2018 de taakgroep Jeugd en Jongvolwassenen wordt samengevoegd met de taakgroep Vorming en Toerusting; het onderdeel pastoraat van deze taakgroep wordt een nieuwe taakgroep. Er wordt nog gezocht naar een goede nieuwe naam voor de uitgebreide taakgroep, omdat de naam Taakgroep Vorming, Toerusting, Jeugd en Jongvolwassenen (afgekort Taakgroep VT/JJV) een veel te lange naam is en niet meer door iedereen zal worden begrepen. Zo gauw hier meer duidelijkheid over is worden de pagina's van de taakgroepen aangepast.

De Taakgroep Jeugd en Jong Volwassenen richt zich op kinderen,  jongeren en volwassenen onder de 50 jaar.

Voor kinderen is er oppas en kindernevendienst  tijdens de kerkdienst.

Jongeren van 12 t/m 15 jaar kunnen naar de tienernevendienst tijdens de  young@heart diensten op de 1e zondag van de maand.

Elke derde zondag is er de jongerenbijeenkomst “Break” voor 12 t/m 17 jaar. Dit is een geheel nieuw programma met allerlei leuke en bijzondere wetenswaardigheden op het gebied van Bijbel en geloof. We starten  om 11.00 uur en eindigen rond 13.00 uur. Binnen deze tijd is er natuurlijk tijd om te chillen en te ontmoeten! Ook zullen we samen een heerlijke lunch bereiden. Doen en denken staat centraal en samen hopen we er een gezellig, leuk en mooi seizoen van te maken. Wil je weten wat we gaan doen, kom ook naar “Break”, om 11.00 uur in Den Angang.

Twee keer per jaar organiseren we voor de jongeren een gezellige avond met een leuke activiteit.
De taakgroep Jeugd en Jong Volwassenen bestaat  nu nog uit twee personen (de voorzitter en de secretaris). Wil je meewerken in een van bovenstaande activiteiten of helpen met het opzetten van nieuwe (ook eenmalige) activiteiten, laat het ons weten met een mailtje.