Menu:

Ds. F. van Keulen

Ds. van Keulen
Adresgegevens:
Zuilenesstraat 46
7101 BC Winterswijk
Tel. 0543 - 512 334
Email Ds. F. van Keulen

Ik ben parttime predikant van onze gemeente en werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag voor het gebruikelijke werk in de gemeente. In noodgevallen natuurlijk ook op andere dagen.

Ik ben verbonden aan:
- Sectie Miste - Corle
- Sectie De Hazelder
- Sectie Balinkes
- Sectie Zuilenes

Wij zijn op weg naar een meer 'ontmoetende' gemeente in plaats van 'verzorgend'. Dat betekent dat we ook van u als gemeentelid een stukje betrokkenheid verwachten. Ontmoeten is immers twéé-richtingsverkeer: meer met elkáár in gesprek en omzien naar elkaar in plaats van het laten afhangen van het bezoek van predikant, ouderling of bezoekmedewerker. Zo kan het een lévend lichaam zijn, worden en blijven!
Zelf meedoen is niet altijd gemakkelijk, maar het is wel een verrijking. U leert nieuwe mensen kennen, u ontwikkelt uw eigen mogelijkheden, u wordt aan het denken gezet, u ontdekt een zinvolle vrijetijdsbesteding, u bezint uzelf weer eens op uw eigen geloof en u krijgt heel veel aangereikt door anderen. En last but not least: u kunt ook weer meer in contact komen met God. Waarom zou je dan niet de handen uit de mouwen steken om te bidden, te geven, te luisteren of te werken?

Iets te vieren? Of heeft u te maken met verdriet? Wij horen het graag van u.

Wanneer u in het ziekenhuis terecht komt en bezoek vanuit de kerk op prijs stelt, wilt u het dan rechtstreeks (laten) doorgeven aan de predikant of aan een medewerk(st)er uit het pastorale team? Als u dat alleen opgeeft bij de opname in het ziekenhuis ontvangen wij nagenoeg nooit bericht over uw ziekenhuisopname.

Wanneer u iemand kent in uw omgeving die in aanmerking komt voor de bloemen van de kerk, of als u vindt dat die anders wel eens extra aandacht nodig heeft, trekt u dan aan de bel: zo zijn we handen en voeten van de Heer en zien we God in het hart.