Menu:

Inloopcentrum Den Angang

Den Angang

Adres van Den Angang:
Markt 46
7101 DB Winterswijk
Tel. 0543 - 530 569

Inloopcentrum Den Angang (het pand is eigendom van het College van Diakenen) is te vinden op de centraal gelegen Markt van Winterswijk, achter de Jacobskerk, ontstaan na de verhuizing van het kerkelijk bureau naar het pand van de Zonnebrinkkerk en door de noeste arbeid van veel vrijwilligers en mede mogelijk gemaakt door o.a. een subsidie van de Gemeente Winterswijk en andere sponsoren.

Den Angang is het ontmoetingscentrum van de Protestantse Gemeente te Winterswijk, voor jong en oud, voor een verse kop koffie, voor het lezen van de krant aan de leestafel, voor een goed gesprek over geloof of andere zaken, kortom: voor de ontmoeting met de ander, of anders gezegd: we willen graag ontmoetende gemeente zijn!

Inloopcentrum Den Angang is zowel op woensdagmorgen als op donderdagmorgen van 10.00 - 12.00 uur geopend voor de ouderen van onze gemeente om elkaar daar in alle rust te ontmoeten, in gesprek te gaan, een krantje te lezen, en te genieten van de vers gezette koffie.

Op een aantal zondagen worden er de zgn. Time Out diensten gehouden voor jongeren van 12 tot 16 jaar, in aanwezigheid en onder leiding van één van onze predikanten. Nadere informatie hierover kunt u vinden in ons kerkblad Kerkenwerk (in het menu de link Kerkenwerk volgen en dan klikken op archief 2013 en daar het laatste nummer aanklikken van ons kerkblad).

Verder wordt het Inloopcentrum gebruikt voor diverse andere activiteiten van onze gemeente, zoals Sectiebijeenkomsten, Groothuisbezoek en andere kerkelijk gerelateerde activiteiten. Wilt u van deze mogelijkheden gebruik maken dan kunt u zich wenden tot ons Kerkelijk Bureau (te vinden in het menu en onder Contactgegevens): zij kunnen u informeren over de mogelijkheden.

Den Angang 01 Den Angang 02
Den Angang 03 Den Angang 04
Den Angang 05 Den Angang 06