Menu:

De PeGeWe fietsvierdaagse

Contactpersoon/Secretariaat
Else Klomps
Email de PeGeWefietsvierdaags

Data: dinsdag 24 juli t/m vrijdag 27 juli 2018
Start en Finish: Inloopcentrum 'Den Angang', Markt 46, Winterswijk
Vertrektijd: dagelijks vanaf 09.00 uur
Afmelden: dagelijks tot uiterlijk 17.00 uur
Afstanden: Kort (ca. 20 km), middellang (ca. 35 km) of lang (ca. 50 km)
Kosten: € 4,00 per dag of € 14,00 voor vier dagen (inclusief routes)
  Kinderen voor- of achterop de fiets: vrije gift
  Kinderen t/m 15 jaar: half geld
Voorinschrijving: Niet nodig
Telefoon:

06 - 5706 2576

Goede doelen: De opbrengst van deze fietsvierdaagse is geheel bestemd voor goede doelen. In februari 2018 kunnen de goede doelen worden aangedragen. Een oproep hiervoor verschijnt in Kerkenwerk en op de Facebookpagina van de PeGeWe fietsvierdaagse

De 40e editie van de PeGeWe fietsvierdaagse wordt georganiseerd in de laatste week van juli 2018; van dinsdag 24 juli tot en met vrijdag 27 juli.
Vier dagen fietsen (of wandelen) tussen alles wat groeit en bloeit in Nationaal Landschap Winterswijk, met leuke bezienswaardigheden en activiteiten en ondertussen genieten van prachtige natuur. Deelnemen aan deze fietsvierdaagse is zeker de moeite waard, ook omdat u daarmee goede doelen steunt.

Start en finish is Inloopcentrum Den Angang, dat tijdens de fietsvierdaagse dagelijks geopend is van 9.00 u – 17.00 u. Behalve voor de inschrijving en het afmelden kunt u er ook terecht voor een kopje koffie of thee, een gezellig praatje of om loten te kopen. Ook daarmee steunt u de goede doelen. Elke dag kunt u kiezen uit drie routes: kort, middellang en lang. De organisatie streeft er naar dat (een deel van) de routes ook geschikt zijn scootmobielgebruikers. De fietsvierdaagse is geschikt voor alle leeftijden en deelname per dag is ook mogelijk. Deelnemers die vier dagen fietsen en een volle stempelkaart inleveren maken kans op een leuke prijs.
Vooraf aanmelden is niet nodig; u kunt zich ’s morgens opgeven bij de inschrijftafel en ontvangt dan de routes.

Komt u met de auto? In Winterswijk is volop ruimte om gratis te parkeren. De parkeerterreinen liggen allemaal op relatief korte afstand van inloopcentrum Den Angang op de Markt. Klik voor meer informatie op deze link: Parkeren in Winterswijk

Neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina: www.facebook.com/pegewefiets4daagse

NOTEER DE DATA ALVAST IN UW / JOUW (digitale) AGENDA!!