Menu:

De PeGeWe fietsvierdaagse

Contactpersoon/Secretariaat
Else Klomps
Email de PeGeWefietsvierdaags

Data: Dinsdag 23 juli t/m vrijdag 26 juli 2019
Start en Finish: Inloopcentrum 'Den Angang', Markt 46, Winterswijk
Vertrektijd: Dagelijks vanaf 09.00 uur
Afmelden: Dagelijks tot uiterlijk 17.00 uur
Afstanden: Kort (ca. 20 km), middellang (ca. 35 km) of lang (ca. 50 km)
Aangepaste routes: De organisatie streeft ernaar een aantal routes uit te zetten die geschikt zijn voor scootmobiel, duofiets en dergelijke.
Op dit moment is nog niet duidelijk om welke dagen en welke afstanden het gaat. Nadere informatie volgt
Oplaadpunten: Op dit moment is nog niet bekend waar oplaadpunten voor e-bikes zijn
Kosten: € 4,00 per dag of € 14,00 voor vier dagen (inclusief routes); kinderen voor- of achterop de fiets: vrije gift;
Kinderen t/m 15 jaar: half
Voorinschrijving: De PeGeWe fietsvierdaagse kent geen voorinschrijving
Telefoon: 06 - 5706 2576
Goede doelen: De opbrengst van de PeGeWe fietsvierdaagse is geheel bestemd voor goede doelen

De 41e editie van de PeGeWe fietsvierdaagse wordt georganiseerd in de laatste week van juli 2019; van dinsdag 23 juli tot en met vrijdag 26 juli. Vier dagen fietsen (of wandelen) tussen alles wat groeit en bloeit in Nationaal Landschap Winterswijk, met leuke bezienswaardigheden en activiteiten. Ondertussen kunt u genieten van de prachtige natuur. Deelnemen aan deze fietsvierdaagse is zeker de moeite waard, ook omdat u daarmee drie goede doelen steunt: zorgboerderij De Olden Gaorden; Kledingbank Winterswijk e.o. en Hospice de Lelie. Start en finish is Inloopcentrum Den Angang, dat tijdens de fietsvierdaagse dagelijks geopend is van 9.00 u – 17.00 u. Behalve voor de inschrijving en het afmelden kunt u er ook terecht voor een kopje koffie of thee, een gezellig praatje of om loten te kopen. Ook daarmee steunt u de goede doelen. Elke dag kunt u kiezen uit drie routes: kort, middellang en lang. De organisatie streeft ernaar dat (een deel van) de routes ook geschikt is voor scootmobiel- en duofietsgebruikers. De PeGeWe fietsvierdaagse is geschikt voor alle leeftijden en deelname per dag is ook mogelijk. Deelnemers die vier dagen fietsen en een volle stempelkaart inleveren maken kans op een leuke prijs. Wilt u meedoen? U kunt zich ’s morgens opgeven bij de inschrijftafel en ontvangt dan de routes. Er is geen voorinschrijving.
Ook in 2020 hopen we weer een fietsvierdaagse te organiseren, waarvan de opbrengst bestemd is voor goede doelen. Goede doelen kunnen vanuit de gemeenschap worden aangedragen. Dit kan per e-mail: Mail de PeGeWe fietsvierdaagse of schriftelijk: PeGeWe fietsvierdaagse, p.a. Kerkelijk Bureau Protestantse Gemeente Winterswijk, Zonnebrink 61, 7101 NG Winterswijk Vermeld als onderwerp ‘Goede doelen 2020’. Geef duidelijk aan welk goed doel u zou willen steunen en waar het geld aan besteed zal worden. In maart 2020 wordt vastgesteld welke goede doelen in 2020 mogen rekenen op steun van de PeGeWe fietsvierdaagse.

Komt u met de auto? In Winterswijk is volop ruimte om gratis te parkeren. De parkeerterreinen liggen allemaal op relatief korte afstand van inloopcentrum Den Angang op de Markt. Klik voor meer informatie op deze link: Parkeren in Winterswijk

Neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina: www.facebook.com/pegewefiets4daagse

NOTEER DE DATA ALVAST IN UW / JOUW (digitale) AGENDA!!